Testpanelen

Här presenterar vi testpanelens flitiga deltagare som granskar och framförallt smakar sig igenom vårt breda sortiment. Deras lika flitiga hussar och mattar bedömmer utifrån olika punkter hur hundarna reagerar på våra produkter.

I bedömningarna tar vi ofta också upp hur produkten upplevs ur matte och husses synvinkel. Kan exempelvis vara: "lämplig som träningsgodis" eller "typiskt utomhus godis".

Testpanelen kommer löpande att få nya uppgifter att smaka sig igenom och betygsätta. Deras bedömning kommer så småningom finnas att läsa vid varje artikel. Det kommer naturligtvis att ta sin lilla tid innan vi är klara med det men ambitionen är att vi ska vara riktigt långt framme innan årsskiftet 2015-2016.

Testpanelens medlemmar kan under resans gång behövas förnyas eller förändras. Är det så att du gärna vill vara med och bedömma vårt sortiment så skriv gärna några rader om dig och din hund samt varför du skulle vilja vara med till order@pommys.se

Vi kan inte lova att vi kan ta in er meddetsamma men vi behåller gärna era namn och så fort där blir en ledig plats är den öppen för er.

Vänligen Magnus Busch

Ingrid Johnsson


Selma 2år

Zeb 12år

Birgitta Olsson


Kiwi
 

Eva Schultz


Myran

Majken

Moa
 

Helena Lindelöf


Tessan

Nina Richter


Balder